• FIT-CROWN

Nå for tiden er det flere og flere som velger fitness, men det er ikke mange som holder seg til det lenge.Det er et stort gap mellom de som trener og de som ikke gjør det.Vil du heller leve et liv med trening eller et liv uten trening?

 111 111

Hva er forskjellen mellom fitness og non-fitness?Vi analyserer det fra følgende aspekter:

 

1. Forskjellen mellom fett og tynn.Langsiktig fitness mennesker, vil deres egen aktivitet metabolisme forbedre, vil kroppen opprettholde bedre, spesielt styrketrening mennesker, vil kroppsandelen bli bedre.

Og folk som ikke trener når de blir eldre, deres kroppsfunksjoner avtar gradvis, nivået av stoffskifte vil også avta, figuren din er lett å gå opp i vekt, ser fet ut.

222

2. Fysisk kvalitetsforskjell.Fitness mennesker gjennom trening kan forbedre hjerte- og lungefunksjonen, muskelstyrken, forbedre fleksibiliteten i kroppen og andre fysiske kvalitetsindikatorer.

Derimot vil folk som ikke trener gradvis avta i fysisk form, utsatt for ryggsmerter, leddsklerose, kroniske sykdommer og andre helseproblemer, vil hastigheten på kroppens aldring bli akselerert.

 333

3. Ulike mentale tilstander.Trening kan fremme frigjøring av endorfiner, dopamin og andre nevrotransmittere i kroppen, som kan lindre angst, depresjon og annet mentalt stress, forbedre humørlykke og stressmotstand.

Folk som ikke trener har en tendens til å akkumulere negative følelser, kortisolnivået vil øke, du vil ofte være i en tilstand av høyt press, humørsvingninger, tretthet og andre problemer, som ikke bidrar til mental helse.

 444

4. Du har forskjellige vaner.Folk som holder seg i form danner vanligvis gode livsvaner, som regelmessig arbeid og hvile, fornuftig kosthold, røyking og drikking.

Men folk som ikke trener ofte liker å være oppe sent, spise snacks, avhengige av spill og andre dårlige vaner, disse vanene vil gi dårlige effekter på helsen.

 555

 

5. Ulike sosiale ferdigheter.Fitness kan hjelpe folk å få flere venner i sport, øke omgangskretsen, bidra til kommunikasjon, læring og andre aspekter ved forbedringen.

Og folk som ikke trener, hvis de ikke liker å gå ut til vanlige tider, er det lett å bli en kvinne som ikke går ut på lenge, manglende sosial evne og kommunikasjonsmuligheter.

Kort sagt er det et klart gap mellom langsiktige fitness- og non-fitness-folk.Å holde seg i form kan gi mange fordeler.Derfor bør vi ta en aktiv del i treningsaktiviteter for å forbedre vår fysiske form og livskvalitet.

666


Innleggstid: 17. mai 2023